v/Vibeke Lundkvist
Hobrovej 46
9510 Arden

Telefon: 26 89 77 05
E-mail: abcan@abcan.dk

Jeg er uddannet lærer fra Aalborg Seminarium (1996).

Jeg arbejdede næsten fuldtid som vikar på en privatskole fra starten af 1995 frem til sommeren 1996, samtidig med at jeg gjorde mine studier færdige.
Siden har jeg hovedsageligt arbejdet i fuldtidsskemaer på otte forskellige folkeskolerskoler. I 2011 startede jeg som lærer på Astrup Friskole. I min egen skoletid, har jeg gået på fem forskellige skoler. Først en lilleskole og herefter fire forskellige folkeskoler.

Det har været meget blandede oplevelser, noget har været meget positivt, andet ikke, måske især fordi, at når man har et læse- og skrivehandicap som ordblindhed, er man meget afhængig af, at der er forståelse for dette. Den dag i dag er der stadig mange skoler og lærere, som ikke formår at give elever med dette handicap den rigtige undervisning.

Fælles for alle mine oplevelser er, at jeg altid har syntes, at der manglede noget til undervisningen i skolen. Derfor har jeg, siden min seminarietid, lavet mine egne materialer til min egen undervisning. Jeg er nu gået i gang med at gøre noget ved manglerne, så mange flere kan få glæde af mine erfaringer. Det er mit mål, at lave undervisningsmaterialer til alle fag og klassetrin.

Da jeg har et læse og skrive handicap, er jeg opmærksom på, at der kan forekomme stavefejl på denne hjemmeside. Det er mit mål, at får hjælp til at få disse fejl rettet. Indtil da håber jeg, at læsere af siden, vil vise forståelse for, at når man er lærer med ordblindhed, vil der forekomme stavefejl. Dette betyder ikke, at man ikke kan lave god undervisning og gode undervisningsmaterialer. Tvært imod har jeg ofte lettere ved at forså elevernes vanskeligheder og finde metoder til at afhjælpe dem.

, Kontakt Abcan v/Vibeke Lundkvist Hobrovej 46 9510 Arden Telefon: 26 89 77 05 E-mail: abcan@abcan.dk Jeg er uddannet lærer fra Aalborg Seminarium (1996). Jeg arbejdede næsten fuldtid som vikar på en privatskole fra starten af 1995 frem til sommeren 1996, samtidig med at jeg gjorde mine studier færdige. Siden har jeg hovedsageligt arbejdet i fuldtidsskemaer på otte forskellige folkeskolerskoler. I 2011 startede jeg som lærer på Astrup Friskole. I min egen skoletid, har jeg gået på fem forskellige skoler. Først en lilleskole og herefter fire forskellige folkeskoler. Det har været meget blandede oplevelser, noget har været meget positivt, andet ikke, måske især fordi, at når man har et læse- og skrivehandicap som ordblindhed, er man meget afhængig af, at der er forståelse for dette. Den dag i dag er der stadig mange skoler og lærere, som ikke formår at give elever med dette handicap den rigtige undervisning. Fælles for alle mine oplevelser er, at jeg altid har syntes, at der manglede noget til undervisningen i skolen. Derfor har jeg, siden min seminarietid, lavet mine egne materialer til min egen undervisning. Jeg er nu gået i gang med at gøre noget ved manglerne, så mange flere kan få glæde af mine erfaringer. Det er mit mål, at lave undervisningsmaterialer til alle fag og klassetrin. Da jeg har et læse og skrive handicap, er jeg opmærksom på, at der kan forekomme stavefejl på denne hjemmeside. Det er mit mål, at får hjælp til at få disse fejl rettet. Indtil da håber jeg, at læsere af siden, vil vise forståelse for, at når man er lærer med ordblindhed, vil der forekomme stavefejl. Dette betyder ikke, at man ikke kan lave god undervisning og gode undervisningsmaterialer. Tvært imod har jeg ofte lettere ved at forså elevernes vanskeligheder og finde metoder til at afhjælpe de